Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Úřad > Zpracování osobních údajů > Informační doložka

Informační doložka



SEZNAM TŘETÍCH OSOB, KTERÝM JSOU PŘEDÁVÁNY OSOBNÍ ÚDAJE

 

V souladu se Zásadami zpracování osobních údajů, dostupné na adrese www.milicov.eu naše organizace poskytuje osobní údaje v nezbytném a minimálních rozsahu důvěryhodným firmám či osobám, které organizaci poskytují služby /např. účetní, právní, administrativní či IT/, aby je pro nás mohli zpracovat na základě našich pokynů a jak bylo výše uvedeno v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů a dalšími příslušnými opatřeními ohledně důvěrnosti a zabezpečení.

 

S ohledem na výše uvedené upozorňujeme, že z naší strany dochází k předání osobních údajů následujícím třetím osobám s popsaným účelem:

 

Osobní údaj

Osoba, který je údaj předán

Účel předání

Eva Duchanová

Externí účetní

Zpracování daňového přiznání, mzdy, účetnictví obce

 

V případě jakéhokoli dotazu na ochranu osobních údajů či jakéhokoli podání ve věci Vašich osobních údajů včetně odvolání souhlasu s dalším zpracováním Vašich osobních údajů prosím využijte kontaktního formuláře dostupného na adrese www.milicov.eu či písemně na naší adrese: Milíčov 56,58805 Dušejov.

 

Současně sdělujeme, že do funkce pověřence pro ochranu osobních údajů naší Organizace obec Milíčov byl jmenován Mgr. et. Bc. Luboš Kliment, advokát, se sídlem Nádražní 21, Žďár nad Sázavou, a lze ho kontaktovat prostřednictvím emailu: GDPR@akkliment.cz.

 


Počasí

Pátek Oblačno až zataženo s občasným deštěm 8/4 °C
Sobota Zataženo 7/4 °C
Neděle Skoro jasno 8/2 °C
Pondělí Zataženo 8/2 °C